Osobnosti

Dáme sa zaočkovať

Spoločne to zvládneme!

Angelika Hanesz

Učiteľka Slovenska 2019 pôsobiaca na ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským

Chceme sa vrátiť do škôl a do života bez obmedzení, kde sa vieme voľne stretávať, pohybovať, tešiť sa zo života, vidieť úsmev detí. Naučili sme sa používať online komunikačné nástroje, ale cez kameru sa nedokážeme chytiť za ruky. Chýbajú nám stretnutia, spontánne rozhovory a sviatky.

Vakcína je pre mňa návrat do sveta nových výziev, tímovej práce, ale aj do plnohodnotného rodinného života. Chcem sa vrátiť ku svojim blízkym, navštíviť ich bez toho, aby som ohrozila ich zdravie a život.

 

A vakcina – visszatérés az iskolába

Szeretnénk visszatérni az iskolába, ahol nincsenek korlátozások, ahol találkozhatunk, szabadon mozoghatunk, örülhetünk, láthatjuk a gyermekek mosolyát. Ügyesen megtanultuk az online kommunikációs eszközök használatát, de a kamerákon keresztül nem tudjuk megfogni egymás kezét. Hiányoznak a találkozások, beszélgetések és az ünnepek.

A vakcina számomra visszatérést jelent a kihívásokkal teli világba, a csapatmunkához és a teljes értékű családi élethez. Szeretném újra meglátogatni a családtagjaimat anélkül, hogy veszélyeztetném az egészségüket és életüket.

Nastavte si na Facebooku rámik Vakcína je vzdelanie

Fotka - Angelika Hanesz

Vakcína je sloboda