Személyiségek

Beoltatjuk magunkat

Együtt sikerülni fog!

Danka Barteková

Sportlövész és az ex officio tagja - a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja

Az oltás egy lépés a világjárvány feletti győzelem felé

Úgy gondolom, hogy sokak számára az oltás jelenleg ellentmondásos téma.Az oltással kapcsolatban számomra teljesen világos a kérdés. Oltatni fogok. Miért?
Mert felelősségteljes akarok lenni magam és az egészségem iránt. A sport miatt
sokat utazom, sok emberrel találkozok, és soha nem vagyok biztos benne
hogy, nem fertőződtem meg a vírussal, annak ellenére, hogy betartottam minden ajánlást és
óvintézkedést.Nem akarok felesleges kockázatot vállalni.

Viszont én egyéb okból is be fogom magam oltatni. Figyelembe akarom venni azokat az embereket is, akikkel napi szinten foglalkozom találkozom, akik számára kockázatot jelenthetek, és akaratlanul is veszélybe sodorhatom az egészségüket vagy akár az életüket.Hiszek a tudományban, a kutatásban, a szakértőkben és a tudósokban, akik emberfeletti erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a világon a lehető legrövidebb időn belül legyőzzék a világjárványt.

A sportvilágban érmet vagy a győzteseknek járó kupát kapnának érte, és nem ezt a... És ha már a sportnál vagyunk...Júliusban Japánba utazom az olimpiára, hogy képviseljem az országunkat. És az oltásnak köszönhetően nem veszélyeztetem magam, sem a japánokat, aki félelem nélkül fogadják a világ minden tájáról érkező sportolókat és csapatokat. Az oltás nem csak a szabadság. Egy lépéssel közelebb van a győzelem a világjárvány felett.

Állítsa be a Facebookon A vakcína az a szabadság keretet

Fotka - Danka Barteková

A Vakcina szabadság